Sport- en spelkampen

In de eerste 2 weken van de zomervakantie organiseren wij voor de kinderen uit Apeldoorn een Sport- en Spelkamp. Zowel de kinderen die al bij ons tennissen als (nog) niet tennissers kunnen meedoen aan dit kamp. Iedere dag staat er een sportief programma voor de kinderen klaar waarbij we in ieder geval één tennisles hebben.

Na het succesvolle Sport- en Spelkamp van 2020 waar meer dan 100 (!!!) kinderen aan mee deden, zullen we ook in 2021 onze kampen gaan organiseren.

Lijk het je leuk om mee te doen? Kijk dan op deze pagina en geef je op. Ook voor vragen zijn we uiteraard bereikbaar!

Data

Zomerkamp

Het Sport & Spelkamp is in de eerste twee weken van de zomervakantie op de doordeweekse dagen. Je kunt je opgeven voor een hele week of voor een dag/aantal dagen. Het kamp is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud.

Week 1: 19 tot en met 23 juli 2021

Week 2: 26 tot en met 30 juli 2021

Programma

Iedere dag weer anders

We beginnen de dag gezamenlijk. Tussen 08.15 en 08.30 mogen je ouders je komen brengen en zullen we jullie het dagprogramma vertellen. We zullen in ieder geval iedere dag gaan tennissen maar daarnaast is ook ruimte voor andere sporten zoals voetbal, hockey, handbal, tafeltennis etc.

Bij lekker weer mogen ook de waterspellen natuurlijk niet ontbreken en we zullen ook andere spellen met de groep gaan spelen. Kortom: een hele gave dag die iedere dag weer anders is! De kinderen kunnen weer opgehaald worden om 15.30 uur.

Sport Kerschoten

Locatie

Het kamp wordt gehouden bij Sport Kerschoten op de Musschenbroekstraat 25. Ook zullen we het veld naast ons sportcentrum gebruiken voor gave activiteiten. We volgen de richtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden i.v.m. de bestrijding van het coronavirus.

Prijs

De kosten zijn €30,- per dag per kind. Daarbij zitten alle sportactiviteiten en hapjes/drankjes/lunch inbegrepen. Mocht je 5 dagen bij ons willen komen sporten en spelen dan krijg je de 5e dag gratis en betaal je dus €120,- voor de hele week!!

Inschrijven voor Sport- en spelkamp 2021