VOOR IEDERE LEEFTIJD EEN LEUKE UITDAGING!

Rood

5 tot en met 8 jaar

De kinderen (4 en 5 jaar oud) kunnen beginnen met Tenniskids Blauw. We starten met oefeningen met een racket maar zullen ook veel spelletjes doen waarbij we aandacht geven aan de motorische vaardigheden. De kinderen (5 tot en met 8 jaar) stromen door naar Tenniskids rood. Op een klein veldje en aangepaste ballen leren ze al snel rally's spelen.

Oranje

8 tot en met 10 jaar

Kinderen van 8 tot en met 10 jaar oud spelen al op een groter veld en met een zachtere bal. De kinderen leren nieuwe slagen en technieken die hen helpen om uiteindelijk te kunnen spelen op een grote baan. Er wordt gespeeld op een driekwartbaan. Er wordt gespeeld met een bal die geschikt is voor het spelen op een driekwartbaan (zachter en lichter dan een gele tennisbal)

Groen

10 tot en met 12 jaar

Dit is de laatste fase in de voorbereiding op ‘hele baan’ tennis. De kinderen zijn 10 t/m 12 jaar oud. Kinderen in deze leeftijd zijn groter en in staat om de hele baan te bestrijken. Er wordt dan ook op een 'hele baan'getennist. Bij de dubbels wordt er gespeeld in het dubbelveld, dus inclusief de tramrails. Technieken, tactieken en atletisch vaardigheden worden in deze fase verder ontwikkeld. 

Uitproberen of tennis iets voor je is? Je kan bij ons een gratis proefles komen volgen. (Let op: momenteel zitten de lessen zo goed als vol en kunnen wij niet garanderen uw zoon/dochter in te plannen, we verwachten meer ruimte in het voorjaar van 2022.)

Vraag een proefles aan

Trainen onder top omstandigheden.

De trainingen worden gegeven bij Sport Kerschoten. Het sportcentrum is centraal gelegen en biedt ons de mogelijkheid om te trainen onder top omstandigheden. Zo trainen we in de zomermaanden op de gravelbanen buiten. De ondergrond gravel heeft goede speleigenschappen en de kinderen kunnen op deze manier het tennisspel goed leren spelen. De gravelbanen geven een goede balstuit en de kinderen leren ook om gebruik te maken van de ondergrond. Zo kan je glijden naar de hoeken om de bal nog te kunnen halen. Bij regen of slecht weer kunnen we gebruik maken van de indoorbanen. De tennislessen kunnen dan ook altijd doorgaan.

De indoorbanen zijn hardcourtbanen en dit zijn dezelfde banen als waar ook de Australian Open en US Open op gespeeld worden. Ook hier een goede balstuit waardoor de kinderen goed kunnen leren tennissen.

Pakketten voor tenniskids.

Als je bij Club Tennis komt tennissen dan bieden we verschillende pakketten aan. Zo kun je 1x per week komen trainen maar als je graag vaker wil komen tennissen dan is dit ook mogelijk. In alle pakketten zitten ook de activiteiten die we op de club organiseren. Zo organiseren we jaarlijks een poffertjes tennismiddag, ouder-kindtoernooi, clubkampioenschappen, competities en nog veel meer gezellige activiteiten.

De abonnementen worden geïncasseerd via maandelijkse incasso en je kan op ieder moment starten met tennisles. Samen kijken we naar een lesgroepje op een dag en tijd dat goed uitkomt. Wil je stoppen met tennis dan geldt er 1 maand opzegtermijn, er is geen minimale looptijd van het abonnement.

Als je wil inschrijven voor tennislessen kijk dan onder de pagina: www.clubtennis.nl/inschrijven

Rood- Deelname aan activiteiten van Club Tennis;

- Lidmaatschap om buiten te tennissen;

- Deelname competitie (optioneel);

- 1x per week tennisles 45 minuten;

€35,- per maand

- 2x per week tennisles 45 minuten

€55,- per maand

Oranje

- Deelname aan activiteiten van Club Tennis;

- Lidmaatschap om buiten te tennissen;

- Deelname competitie (optioneel);

- 1x per week tennisles 60 minuten;

€45,- per maand

- 2x per week tennisles 60 minuten

€65,- per maand

Groen

- Deelname aan activiteiten van Club Tennis;

- Lidmaatschap om buiten te tennissen;

- Deelname competitie (optioneel);

- 1x per week tennisles 60 minuten;

€45,- per maand

- 2x per week tennisles 60 minuten

€65,- per maand